«Ми різні – в цьому наше багатство, ми разом – в цьому наша сила»

пʼятниця, 29 листопада 2013 р.

Підсумки акції « Поспішайте творити добро»

     У світі існує багато лиха, воно приносить людям сум, біль. І однією з таких трагедій є тяжка хвороба, що призводить до втрати фізичних можливостей, працездатності. Чи завжди ми помічаємо цих людей, проявляємо повагу, терпимість, тактовність, доброту, щедрість? Із давніх-давен стосунки між людьми, взаємопідтримка, милосердя були основою життя.
    Всім знайомий вислів «Чужого горя не буває». Зміст цих мудрих слів пронизує серця як дітей, так і дорослих…
      Милосердя, доброта ще з давніх часів були притаманні нашому українському народові, нашій багатій землі. Цілком природнім і закономірним вважалося допомагати знедоленому, поділитися шматком хліба, захистити старість, порятувати хворого, заступитися за скривдженого.
    Щорічно в школі проводиться акція "Поспішайте творити добро", яка передбачає збір благодійних коштів для надання допомоги дітям-інвалідам, які є учнями нашої школи.        
       Доброта і чуйність, співпереживання і щиросердечність, уміння розділити чужий біль, підтримати у важку хвилину, розрадити у горі й біді – все це притаманне нашій шкільній родині. А тому учнями школи під час акції було зібрано 3844 грн.60 коп.
         13 дітей-інвалідів, що навчаються в нашій школі отримали грошову допомогу по 250 грн. і фрукти.
    Також буде придбано дітям-сиротам та дітям інвалідам солодощі до дня Святого Миколая.
         Дирекція школи та педагогічний колектив  висловлює щиру вдячність всім учням школи та їх батькам за проявлену чуйність, турботу та милосердя.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.