«Ми різні – в цьому наше багатство, ми разом – в цьому наша сила»

неділю, 20 грудня 2015 р.

Напередодні дня Святого Миколая


DSC03522

Традиційно, в день Святого Миколая Чудотворця  в районі проводяться святкові заходи для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківської опіки та піклування, дітей з багатодітних сімей, дітей з обмеженими функціональними можливостями, дітей, що виховуються в сім’ях, які опинилися у складних життєвих обставинах.
Так і цього року, у приміщенні  Кам’янської  дитячої музичної школи імені П.І.Чайковського відбулося доброчинне свято для категорійних дітей, яке було організоване та проведене спільно службою у справах дітей, сектором у справах сім’ї, молоді та спорту, відділом освіти райдержадміністрації,  центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та працівниками будинку творчості дітей та юнацтва.
— Щиро вітаю вас із Днем Святого Миколая. Сьогодні ми звертаємося до Чудотворця, сподіваючись на його прихильність і милість. Здавна це свято стало символом щедрості, співчуття і любові до ближнього. Я вдячний усім, хто сповна проявляє ці якості. Нехай добро та милосердя єднають нас нині і повсякчас. Сердечно бажаю усім міцного здоров’я, радості та духовної благодаті, — такими словами привітав дітей заступник голови райдержадміністрації Віталій Коваленко.
На сцені відбулося яскраве святкове дійство зі святим Миколаєм та іншими казковими персонажами, з піснями, віршиками, розвагами та конкурсами, на якому  35 учнів нашої школи з категорійних дітей отримали подарунки та солодощі від Святого.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.