«Ми різні – в цьому наше багатство, ми разом – в цьому наша сила»

понеділок, 7 грудня 2015 р.

«Проектно-технологічний підхід у роботі спеціалістів психологічної служби»

Обласний центр практичної психології і соціальної роботи Черкаського ОІПОПП, відповідно до плану роботи інституту, у листопаді-грудні 2015 року на Черкаському освітянському порталі провів науково-практичну інтернет-конференцію «Проектно-технологічний підхід у роботі спеціалістів психологічної служби».
Мета інтернет-конференції – узагальнення наукових досліджень та практичного досвіду ефективного застосування проектно-технологічного підходу у професійній діяльності практичних психологів та соціальних педагогів з учасниками навчально-виховного процесу та представниками місцевих громад.
До участі в інтернет-конференції запрошувалися науковці, спеціалісти психологічної служби навчальних закладів різного типу усіх ланок освіти, а також керівники навчальних закладів та установ освіти, педагогічні працівники, які мають методичні напрацювання та практичний досвід роботи із означеної теми.
Кам’янський район представили:
Шамрай Тетяна Анатоліївна, соціальний педагог, Шкворець Людмила Дмитрівна, соціальний педагог Кам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Кам’янської районної ради - «Твоє життя в твоїх руках»: результати впровадження інформаційно-соціального проекту"

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.