«Ми різні – в цьому наше багатство, ми разом – в цьому наша сила»

середа, 20 березня 2024 р.

«Психологічні хвилинки» як засіб стабілізації психологічного стану та позитивного налаштування здобувачів освіти»

Соціальний педагог Шкворець Л.Д. та практичний психолог Холоденко М.І. 20.03.2024 взяли участь у соціально-психологічному інтенсиві на тему: «Безпечне освітнє середовище у воєнний та післявоєнний період. Практики підтримки благополуччя дітей та педагогів», який організували спеціалісти КНЗ «ЧОІПОПП Черкаської обласної ради».


У ході практичної лінійки інтенсиву практичні психологи, соціальні педагоги, вихователі, класні керівники, педагоги-предметники, керівники закладів освіти обмінювалися практиками підтримки дітей та дорослих, секретами створення та забезпечення психологічно комфортного середовища для здобувачів освіти, педагогічних працівників.
Працівники психологічної служби ліцею №1 презентували досвід роботи творчої групи працівників психологічної служби Черкаської області ««Психологічні хвилинки» як засіб стабілізації психологічного стану та позитивного налаштування здобувачів освіти».

Фахівці ознайомили колег з сайтом «Кейс психологічних хвилинок», до якого вбудовано понад 70 авторських відеороликів психологічних хвилинок та надали поради з їх практичного використання та презентувавли проморолик "У пошуках хюґе".

86 учасників інтенсиву актуалізували знання, уміння та навички упорання із безпековими загрозами; отримали практичні інструменти подальшого розвитку соціально-психологічної стійкості, гнучкості і здатності до післякризового відновлення і зростання; покращили власний безпековий організаційний менеджмент; здійснили рефлексію копінгових, адаптаційних та відновлювальних процесів. І на завершення як психологічний бонус – хороший настрій і відчуття професійної приналежності!

Переглянути відеозапис соціально-психологічного інтенсиву можна за покликанням https://youtu.be/j79Cepajm-c

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.