«Ми різні – в цьому наше багатство, ми разом – в цьому наша сила»

четвер, 19 листопада 2020 р.

20 листопада - Всесвітній день дитини

 
Всесвітній день дитини − свято, започатковане у 1954 році рішенням Генеральної Асамблеї Організації Об’єднаних націй. Саме ООН звернула увагу світової спільноти на необхідність досягнення взаєморозуміння з дітьми та забезпечення умов для повноцінного розвитку. Свято також відзначається в день, коли Організація Об’єднаних націй прийняла декларацію прав дитини. Це відбулося в 1959 році.

Найкращий спосіб зробити дітей хорошими - це зробити їх щасливими, говорив відомий поет Оскар Уайльд.

👫 У дітей можна навчитися багатьох речей.Їхній здатності помічати дрібниці та радіти життю, не боятися виражати свої думки та емоції, бути відвертими та щирими.

😉 З дітьми ніколи ненудно. З ними можна обговорити не лише всіх героїв кіновсесвіту "Марвел", а й теорію струн і утворення чорних дір. З дітьми можна нескінченно обійматись, бешкетувати, читати казки та дивитись мультики або ж просто мовчати, міркуючи про життя.

🧐 З дітьми іноді важко порозумітися. Але, ми, дорослі, знаємо як знайти ключик до їхнього серця: часті обійми, безумовна любов, слова підтримки й віра у свого маленького дорослого творять чудеса!

Вітаємо із Всесвітнім днем дитини! 🧡

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.