«Ми різні – в цьому наше багатство, ми разом – в цьому наша сила»

четвер, 18 листопада 2021 р.

#stop_sexтинг відкрив Рік безпечного інтернету🥳

Першим в Україні відкривав Рік безпечного інтернету Черкаський регіон за підтримки Черкаська обласна державна адміністрація.
З 18 листопада - 5 грудня 2021 року в Черкаській області відбудеться:
🔹
Освітня виставка-квест з використанням сучасних технологій (віртуальної реальності). Виставка “(Не)дитячі онлайн-стосунки” відбудеться для дітей, підлітків та батьків, які хочуть більше зрозуміти онлайн-реальність дітей. Куратор виставки - Евгения Смирнова. Дякуємо за підтримку компанії Kyivstar та British Embassy Kyiv та технологічних партнерів Sensorama Lab, VR-Store та EdEra.
Виставка проходить 23.11 - 30.11 з 8:00 до 16:00 в Інституті післядипломної освіти педагогічних працівників, Центральний корпус (корпус 1, ауд 118) вул. Бидгощська, 38/1, м. Черкаси.
🔹
Тематичне онлайн-навчання для вчителів за програмою підвищення кваліфікації.
22.11 о 14:00 трансляція за посиланням https://cutt.ly/OTaJwzn
🔹
Виставка-квест у версії для комп’ютерів, яку учні переглянуть у школах або онлайн, та уроки для дітей за мотивами квесту. Навчання проходить за підтримки Департаменту освіти Черкаської області.
🔹
Міжсекторальна конференція для вчителів, поліції та соціальних працівників регіону.
Навчання проходить за підтримки Служби якості освіти Черкаської області.
25.11 о 14:00 https://cutt.ly/eTxqby3
🔹
Сюжет про подію від ТРК "Ільдана". Черкаси можна переглянути за посиланням: https://ildana.tv/.../u-cherkaskiy-oblasti-startuvav...

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.