«Ми різні – в цьому наше багатство, ми разом – в цьому наша сила»

четвер, 28 квітня 2022 р.

Ризики потрапляння у ситуації торгівлі людьми

У рамках заходів, спрямованих на забезпечення психологічного супроводу учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану 28 квітня 2022 року на базі КНЗ «ЧОІПОПП ЧОР» в онлайн режимі соціальний педагог Шкворець Л.Д. взяла участь у вебінарі «Ризики потрапляння у ситуації торгівлі людьми». Під час заходу було розглянуто проблеми сьогодення, спричинені військовою агресією Росії, зокрема, небезпеку ризиків торгівлі людьми, з якими можуть стикатися жінки та діти, що змушені покинути Україну та прямують до сусідніх країн та українці, які залишилися на окупованих територіях.
Учасники вебінару ознайомилися з національними та міжнародними документами щодо попередження торгівлі людьми, зосередили увагу на Постанові Кабінету Міністрів України від 16 лютого 2022 р. № 121 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо надання послуг особам, які постраждали від торгівлі людьми» та інформації Листа Міністерства освіти і науки України №1/3663-22 від 25.03.2022р. «Щодо запобігання торгівлі людьми в умовах воєнної агресії», обговорили шляхи потрапляння в ситуацію торгівлі людьми та їх небезпечні наслідки.
Захід підготувала і провела Тетяна Брайченко, методист навчально-методичного центру психологічної служби КНЗ «ЧОІПОПП Черкаської обласної ради».

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.