«Ми різні – в цьому наше багатство, ми разом – в цьому наша сила»

пʼятницю, 11 грудня 2020 р.

ТОП-5 правил для безпечної дистанційної освіти для викладачів

1. Перед тим, як записати урок чи під’єднатись до уроку в онлайн режимі, уважно подивіться навколо себе. За можливості ваш фон позаду має бути порожнім - без сторонніх предметів, які якимось чином можуть надати про вас особисті дані глядачу, а також без присутності в кадрі спального місця.
2. Не забудьте і про свій зовнішній вигляд - обирайте одяг, який ви зазвичай вдягали на офлайн заняття.
3. Для онлайн уроків використовуйте лише перевірені додатки та платформи. Наприклад, доступ до яких надає школа чи ваші колеги мали позитивний досвід використання.
4. Разом з учнями створіть правила на час онлайн навчання. Наприклад, вчасно під’єднюватись до уроку, включати камеру під час занять, брати активну участь в обговоренні завдань. Також проговоріть ваш зовнішній вигляд, наприклад, щоб на онлайн заняття учні одягались так само, як і на офлайн уроки.
5. Уроки в онлайн форматі - це можливість спробувати нові технології та подати звичні матеріали у новітній формі. І не забувайте про зворотній зв’язок від дітей - це дозволить педагогічному працівнику та учням бути “на одній хвилі” та краще розуміти очікування від занять один одного.

#Не_ведись #Stop_sexтинг#за_підтримки_Kyivstar

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.