«Ми різні – в цьому наше багатство, ми разом – в цьому наша сила»

середу, 16 грудня 2020 р.

Всеукраїнський онлайн Форум Національної ради дітей та молоді

 18 грудня 2020 року відбудеться Всеукраїнський онлайн Форум Національної ради дітей та молоді за участі Президента України

Цьогорічний Форум Національної ради дітей та молоді присвячений підвищенню рівня мотивації підлітків до розвитку навичок для успішного життя, перетворення викликів 2020 року на можливості у 2021. В рамках заходу заплановані виступи відомих українських та світових спікерів, блогерів, підприємців, співаків на теми розвитку лідерства та комунікаційних навичок, підприємницького мислення, блогінгу.

Просимо Вас поширити інформацію про Всеукраїнський онлайн Форум серед учнів 8-11 класів. Кількість учасників необмежена. Кожен охочий підліток може зареєструватися і 18 грудня о 13.45 включити пряму трансляцію.

Для реєстрації на Форум учасники мають заповнити реєстраційну анкету за посиланням: http://nccy.info/forum

За день до Форуму кожен зареєстрований учасник отримає на електронну пошту нагадування та уточнену детальну інформацію щодо початку заходу, програми та активностей в рамках заходу. Лише серед зареєстрованих учасників-підлітків будуть розіграні цінні подарунки.

Онлайн-трансляція Форуму відбудеться 18 грудня з 13:45 до 17:30 на YouTube-каналі Y1317 https://www.youtube.com/channel/UC2pDRJKAXnkYPo3m1CDtaJg

Участь у форумі візьмуть: Іцхак Пінтосевич, Євген Клопотенко, Семен Кременюк, Alyona Alyona, Руслан Кузнецов.

Партнери заходу – AIR Media-Tech – міжнародний партнер YouTube, Instagram, TikTok; а також Фонд Lumos.

Контактна особа – Єлизавета Якнюнас (ncc.in.ua@gmail.com, 063 171 43 91)

Довідково:

Сайт події: http://nccy.info/forum

Національна рада дітей і молоді була заснована у 2017 році уповноваженим Президента України з прав дитини Миколою Кулебою як консультативно-дорадчий орган, через який діти і молодь України мають реальну можливість впливати на формування політики та на прийняття рішень, що стосуються їхнього життя і благополуччя.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.