«Ми різні – в цьому наше багатство, ми разом – в цьому наша сила»

неділя, 10 жовтня 2021 р.

Як подолати хаос в житті?..

1. Не жаліти себе.
Навіть подумки. Жаліючи себе, ви повертаєтеся в коло невдач і коло замикається.
2. Не скаржитися.
Взявши собі образ скиглія ви відлякуєте удачу.
3. Приймати невдачу, як виклик .
Кожну хвилину, кожну секунду займайте свій час корисними справами . Нехай весь ваш день буде розписаний. Не відступайте. Чим більше ви створите "зараз", тим радісніше буде "потім".
4. Змініть вираз обличчя.
Як варіант для жінок - гарний макіяж і посмішка. Навіть якщо вихідний. Навіть якщо ніхто не бачить . Кожен день. Для чоловіків - посмішка переможця і гарно побрите обличчя . Без виключення .
5. Сіяти добро навколо себе, не чекаючи нічого взамін.
6. Постійно чомусь навчатися.
Почніть з малого. Навчаючись ви тренуєте мозок, набуваєте звичку вчитися, і розширюєте свої можливості.
7. Вчіться брати энергію зі всього . Спілкування з рухливими , енергійними, позитивними, спортивними, творчими людьми - це джерело вашого натхнення.
Шукайте в житті емоції.
8. Вміти переключитися.
Якщо щось не вдається, киньте свої сили на щось інше. На те, що у вас буде виходити саме сьогодні. І подумайте собі так - поки я плачу, життя проходить.То чи не краще потратити свій час на те, що зробить мене сильнішою, здоровішою, мудрішою. Іншу роботу залиште своєму ангелу-охоронцю.
Нехай він теж потрудиться на ваше благо, поки ви зайняті) Зверніться до нього подумки, дайте завдання і продовжуйте займатися тим, що вам під силу.
9. Впустіть свіже повітря в ваше життя. Беріть енергію від природи. Почне працювати правильно мозок, прийдуть нові ідеї . Не лінуйтесь .
10. Створіть свою систему. Це ті справи, які вам треба обов'язкового виконувати
щоденні, щотижневі, щорічні.
Як залізний каркас, ця система буде вас підтримувати в самі важкі хвилини, і не дасть впасти в депресію . Це придасть вам сил коли все погано. Вам хочеться плакати і стогнати, а ви кладете кавоварку і йдете пити каву , тому що в цей час ви завжди п'єте каву, чи займаєтесь спортом, чи готуєте смачну вечерю .
Нічого складного! А головне - НАДІЙНО , бо є в цьому ВІРА І ЛЮБОВ до себе і до всього навколишнього.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.