«Ми різні – в цьому наше багатство, ми разом – в цьому наша сила»

пʼятниця, 29 жовтня 2021 р.

Участь у семінарі

 28 жовтня 2021 року відбулася зустріч з фахівцями Черкаського обласного центру соціальних служб директором Санжарівцем Богданом та провідним спеціалістом Поною Людмилою, які надали консультації та методичну допомогу громаді у проведенні соціальної роботи, наданні соціальних послуг в громаді. Участь у семінарі взяли працівники Кам’янської міської громади, які відповідають за соціальний напрямок, а саме: відділ соціального захисту виконавчого комітету, служба у справах дітей, старости сіл, КУ «Центр надання соціальних послуг Кам’янської міської ради», відділ ОКМС, соціальні педагоги та психологи закладів освіти.

  

 

Під час зустрічі обговорювались питання по наданню соціальних послуг в умовах змін в законодавстві з питань соціального захисту, а саме:
• Взаємодія всіх відповідальних за соціальному напрямку, як єдиний міждисциплінарний орган в громаді.

• Вивчили основні алгоритми по наданню соціальних послуг.
• Відповідальність за недотримання законодавства в наданні соціальних послуг.
Загалом зустріч відбулася у форматі питання-відповідь, де присутні отримали цінні поради та практичні рекомендації у вирішенні гострих соціальних питань, які виникають під час роботи з громадянами.
Виконавчий комітет Кам’янської міської ради та від імені присутніх на зустрічі, щиро дякує за ефективне навчання та надані рекомендації для роботи представникам Черкаського обласного центру соціальних служб (Санжарівцю Богдану та Поні Людмилі).

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.